home
CONTACT +
INFORMATIE
DERKSEN|WINDT ARCHITECTEN
gezichten
derksen|windt architecten is in 2008 gestart en heeft diverse mooie ontwerpen mogen realiseren. We starten met een vrijblijvende kennismaking waarin we uw opgave kunnen bespreken, van daaruit naar het ontwerp en de realisatie. We zijn te bereiken per

telefoon
0624561739 (Windt) en 0642586644 (Derksen)
email
mail@derksenwindt.nl
post
Herenweg 115 Heemstede en
Abraham Kuyperlaan 102A Rotterdam
social network
linkedin David Windt en linkedin Jeroen Derksen
social media
twitter @derksenwindt en facebook derksen|windt architecten

Over Derksen en Windt


David Windt (1981) en Jeroen Derksen (1982) zijn beiden afgestudeerd architecten en hebben beiden gestudeerd aan de Technische Universiteit Delft. Daarbij hebben beiden hier ook de master Building Technology afgerond en een aantekening Urbanism behaald. Building Technology gaat vooral over de innnovatieve mogelijkheden van gebouwen, de aantekening Urbanism is een extra herkenning in het ontwerpen van de openbare ruimte. Samen zijn David en Jeroen in 2008 derksen|windt architecten begonnen. David Windt komt van oorsprong uit de regio Haarlem / Heemstede en woont daar ook nu. Jeroen Derksen komt van oorsprong uit de regio Midden-Delfland en is woonachtig in Rotterdam.

BNA


BNA

derksen|windt architecten is aangesloten bij de (Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus) en is een erkend architectenbureau.

Het werkgebied


Wij hebben tot op heden gewerkt in veel en diverse gemeenten, soms met lokale kennis, maar ook regelmatig hebben we de gemeente en de locatie leren kennen voor het project. Voor ons heeft het niet kennen van een gemeente nooit nadelig gewerkt. Het proces van het leren kennen is iets wat voor gelukkig voor de projecten in iedere gemeente goed uitpakt. Om te tonen dat we echt in diverse gebieden werkzaam zijn hier enkele voorbeelden van gemeenten waar we projecten hebben mogen ontwerpen: Haarlem, Delft, Heemstede, Alphen aan de Rijn, Hilversum, Nijmegen, Wassenaar, Rotterdam, Amsterdam, Maassluis, Midden Delfland, Westland, Aalsmeer, Tiel.

Wat doen wij als architect?


Allereerst ontwerpen wij vanuit de beleving van de gebruiker. Daarbij is een belangrijk deel van ons vak het realiseren van wat wij ontwerpen. Hier voor ontwerpen wij het gebouw tot in het detail door. Om te mogen bouwen is er in veel gevallen een omgevingsvergunning nodig.

Het aanvragen van de omgevingsvergunning en, indien nodig, het schrijven van een ruimtelijke onderbouwing voor het wijzigen van het bestemmingsplan, doen wij en regelen wij volledig. Tot slot moet er een aannemer geselecteerd en eventueel aangestuurd worden om het geheel te realiseren. Dit start met het maken van een Technische Omschrijving of een Bestek. Ook het maken van werktekeningen en de bouw begeleiding kunnen wij. Hier hebben wij ervaring in en ook dit zien wij als belangrijk onderdeel van ons vak.

Stage bij derksen|windt architecten


derksen|windt architecten is altijd op zoek naar goede en gemotiveerde stagiairs voor een periode van minimaal een kwartaal (4 á 5 dagen per week). Ben je enthousiast en geïnteresseerd? Stuur dan een email met je motivatie, CV en portfolio naar mail@derksenwindt.nl gericht aan David Windt of Jeroen Derksen.

Building Information Model (BIM) ervaring


Het werken met BIM (Building Information Model) neemt langzaam aan een meer belangrijke positie in. Vooral bij grotere projecten kan dit winst opleveren indien het goed wordt gebruikt. Wij hebben hier ervaring in en kunnen hiermee goed uit de voeten.
laatste update website 11 januari 2018
© derksen|windt architecten 2008-2017
© fotografie derksen|windt architecten, voor sommige projecten ook © René de Wit en PP de Meijer en Fleur Kooiman en Studio de Nooyer en Stijnstijl fotografie en Ruben Dario Kleimeer.
Architectenbureau
derksen windt architecten

Abraham Kuyperlaan 102-a
3038 PP Rotterdam
link google maps

Herenweg 115
2105 MG Heemstede
link google maps

+316 4258 6644 (Derksen)
+316 2456 1739 (Windt)
mail@derksenwindt.nl

twitter @derksenwindt
fb derksen|windt architecten
linkedin Jeroen Derksen
linkedin David Windt