home
CPO, DE PARTICULIERE OPDRACHTGEVER EN ZELFBOUW
derksen|windt architecten heeft de afgelopen zes jaar veel ervaring mogen opdoen in het werken met particulieren als opdrachtgevers. Momenteel lopen er meerdere interessante projecten waarin wij merken, net als in de reeds gerealiseerde projecten, dat wij onze visie en werkwijze heel goed aansluiten bij de terecht veeleisende particuliere opdrachtgever.

U wilt dat het ontwerp om u draait, u mag er straks in wonen, dus uw inbreng is cruciaal. We ontwerpen vanuit uw beleving. We kijken hoe u de ruimten en het ontwerp zou ervaren en proberen mensen positief te verrassen en zo te bieden wat de opdrachtgevers graag willen. Het ontwerpen vanuit de beleving van de gebruiker bepaalt onze aanpak, en met deze visie onderscheiden we ons sinds 2008. Van daaruit komen we samen met onze opdrachtgevers tot ontwerpen waarin DAGLICHT, DUURZAAMHEID en MATERIAALGEBRUIK een belangrijke rol vervullen. Hier onder vindt u een korte presentatie over onze visie.

RELEVANTE REFERENTIE PROJECTEN


Zoals gezegd hebben wij de afgelopen jaren veel ervaring mogen opdoen in het werken met particuliere opdrachtgevers. Hier vindt u een selectie van enkele projecten waarbij we tot in onze ogen en in de ogen van de opdrachtgevers tot mooie resultaten zijn gekomen. Al onze projecten vindt u hier (link). Hieronder een kleine selectie:
uitbreiding woning amsterdam villa aan het spaarne verbouwing huis in bos daglichtwoning
Architectenbureau
derksen windt architecten

Abraham Kuyperlaan 102-a
3038 PP Rotterdam
link google maps

Herenweg 115
2105 MG Heemstede
link google maps

+316 4258 6644 (Derksen)
+316 2456 1739 (Windt)
mail@derksenwindt.nl

twitter @derksenwindt
fb derksen|windt architecten
linkedin Jeroen Derksen
linkedin David Windt