home
CPO, DE PARTICULIERE OPDRACHTGEVER EN ZELFBOUW
derksen|windt architecten heeft de afgelopen jaren veel ervaring mogen opdoen in het werken met particulieren als opdrachtgevers. Momenteel lopen er meerdere interessante projecten waarin wij merken, net als in de reeds gerealiseerde projecten, dat onze visie en werkwijze heel goed aansluiten bij de terecht veeleisende particuliere opdrachtgever.

Naast het werken met particulieren hebben we ook ervaring in het werken met groepen: bijvoorbeeld het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). De deelnemers hiervan staan zelf in de schoenen van een ontwikkelaar waardoor het mogelijk is een woning te realiseren die meer past bij de eigen wensen. Samen met alle opdrachtgevers komen we door middel van presentaties, workshops en excursies tot een totaal ontwerp die zowel bij de groep als het individu past. Daarnaast is het bij een CPO project mogelijk om naast de woning ook de gemeenschappelijke openbare ruimte met elkaar vorm te geven. Doordat je samen op trekt is het mogelijk een mooi, duurzaam en sociale buurt te ontwikkelen.

U wilt dat het ontwerp om u draait, u mag er straks in wonen, dus uw inbreng is cruciaal. We ontwerpen vanuit uw ervaring. We kijken hoe u de ruimten en het ontwerp zou ervaren en proberen mensen positief te verrassen en zo te bieden wat de opdrachtgevers graag willen. Het ontwerpen vanuit de ervaring van de gebruiker bepaalt onze aanpak, en met deze visie onderscheiden we ons sinds 2008. Van daaruit komen we samen met onze opdrachtgevers tot ontwerpen waarin DAGLICHT, DUURZAAMHEID en MATERIAALGEBRUIK een belangrijke rol vervullen. Hieronder vindt u een korte presentatie over onze visie.
Architectenbureau
derksen windt architecten

Abraham Kuyperlaan 102-a
3038 PP Rotterdam
link google maps

Herenweg 115
2105 MG Heemstede
link google maps

+316 4258 6644 (Derksen)
+316 2456 1739 (Windt)
mail@derksenwindt.nl

twitter @derksenwindt
instagram derksen_windt_architecten
fb derksen|windt architecten
linkedin Jeroen Derksen
linkedin David Windt
google business Rotterdam
google business Heemstede