home
RENOVATIE EN VERBOUW PROJECTEN
DERKSEN|WINDT ARCHITECTEN
Wij hebben de afgelopen zes jaar veel ervaring mogen opdoen in het werken met particuliere opdrachtgevers. Hierbij variëren de opgaven van complexe en grotere nieuwbouwprojecten tot compacte uitbouwtjes of interieur verbouwingen. Wat opvalt is dat er de afgelopen jaren steeds meer vraag is naar ontwerpen voor verbouwingen en renovaties van woningen. In het algemeen wordt dan ook verwacht dat deze trend doorzet en dat het aanpassen van huidige woningen alleen maar groter gaat worden. Wij merken dat wij met onze visie en flexibele manier van werken heel goed aansluiten bij de terecht veeleisende particuliere opdrachtgever.

U wilt dat het ontwerp om u draait, u mag er straks in wonen dus uw inbreng is cruciaal. Het oude idee van de architect als degene die de opdrachtgever een ontwerp opdringt heeft ons nooit aangestaan. Wij wilden altijd al ontwerpen vanuit de ervaring van de gebruiker. En met deze visie proberen we mensen positief te verrassen met onze ontwerpen. Ook momenteel lopen er weer meerdere interessante verbouwingen en renovaties. Voor een selectie van al onze projecten (ook in bijvoorbeeld de utiliteitsbouw) klikt u hier.
uitbreiding woning amsterdam pompgemaal plein verbouwing huis in bos chateaubriand renovatie enka ede verbouwing vakantiehuis
Klikt u hier voor een overzicht van diverse andere projecten die wij hebben ontworpen.
Architectenbureau
derksen windt architecten

Abraham Kuyperlaan 102-a
3038 PP Rotterdam
link google maps

Herenweg 115
2105 MG Heemstede
link google maps

+316 4258 6644 (Derksen)
+316 2456 1739 (Windt)
mail@derksenwindt.nl

twitter @derksenwindt
instagram derksen_windt_architecten
fb derksen|windt architecten
linkedin Jeroen Derksen
linkedin David Windt
google plus Rotterdam
google plus Heemstede